Ahad, Disember 12, 2010

RASA MACAM NAK BERCIUM PLAK..TAPI NI BUKAN BLOG LUCAH..

Aku dulu memang layan lagu metal gila-gila gaban..
Walaupun abah aku marah gila-gila sebab aku suka dengar lagu terpekik terlolong macam orang kena sampuk tu pun aku buat tak reti ja..Dalam banyak-banyak kumpulan metal yang aku dok dengar,aku minat sangat-sangat kumpulan Nightwish dengan Within Temptation.Walaupun Nightwish punya lagu banyak unsur keagamaan(pada pendengaran aku melalui lirik lagu)tapi aku taruk dengar jugak..Tapi dalam banyak-banyak lagu depa..cuma satu ja yang betul-betul mengusik jiwa aku.
Aku rasa aku penah cerita dah pasal lagu ni tahun lepas..tapi nak cerita gak la untuk tahun ni..hahahhaa..

Laggu ni banyak ingatkan aku pada mula-mula aku kapel dengan Incik Bachok..
Incik Bachok pun ada simpanan lagu ni kat hanset dia.
heeeeee!





Best-best...

2 ulasan:

IceMintTea berkata...

Yeapp!! ak pon suka lagu ni..best!
:) tapi lyric lagu ni cam pelik skit..pada ak la.. :P

Amira Amair The Poyos berkata...

IceMintTea..

tau takpa..mcm tersirat pun da..mcm mrapu pun da..hahahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!