Khamis, Disember 02, 2010

HAUNTED ABAH

Tadi lepas ja bersiap aku terus layan TV.Biasala aku ni kan..pagi-pagi buta TV la no satu..
hohohoho..buka siaran itu,bukan siaran ni..last-last aku terpana sat kat siaran Box Officce.Hauted Universities tu..cerita siam..kena layan ni..
Aku pun layan la..layan punya layan..layan sarap sambil layan citer tu..layan lagi lepas sarap..last-last abah aku plak panggil..

"Mira!!!! lekas aku nak pi keja dah ni!!"
Ala..time dok syok time ni la dia nak pi keja plak.

"Sat-sat..lagi sikit lagi ja..nak tengok dia bunuh pompuan tu..."aku jawab sambil mata memang tak lepas tengok TV tu haa..


"Punkoq hang la!!! aku nak pi keja la mangkok!! kalau takmau pi kerja pi amik MC noh..aku nak pi dah!!"

Waaaaa....aku takdan nak tengok dia pukul perempuan segak tu..
huhuhuhuhuhuhu...
Nasib baik la Box Office ulang cerita yang sama dalam sehari berpuluh-puluh kali.Maklumla 8 filem ja sebulan.
Waahhhh..balik karang belum tentu dapat tengok jugak..
Huhuhuhuhuhu...

2 ulasan:

weengurl berkata...

hang bukak channel apa??HBO ka??

Amira Amair The Poyos berkata...

Ween..

Astro Box Office channel 952 dan 953

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!