Khamis, Disember 09, 2010

TAK PUAS KAT CHUCKY

Dalam banyak-banyak filem Horror Hollywood,aku paling tak suka sekali tengok filem Child Play.Yang filem First tu takpa lagi..best la gak..tapi bila depa buat sambungan dia.Memang aku benci gila walaupun ada adegan romen-romen.

Dah la terhegeh-hegeh..kecik plak tu..Bodoh punya chucky..
Aku taktau pasaipa ramai jugak orang minat filem ni..Uweekkk!!
Dah la romen sesama patung..bodoh idiot betul..hahahahha..



Lu pahal tak puas hati sama gua..punya suka la gua nak romen sesama patung..dia bini gua!!
Bunuh kang!!

Semalam Incik Bachok bagitau aku dia layan filem Chucky..Cissssss!


6 ulasan:

DAUD berkata...

menakutkan kot chucky ni

Amira Amair The Poyos berkata...

DAUD..

Ceh..tak tkut langsung..
hahaha..

weengurl berkata...

btul2..dlu aku suka gak crita chucky ni..but ila masuk part romen2..ceh..trus reject...dah makin ngarut plak..siap dapat anak la plak dah skunk...

Amira Amair The Poyos berkata...

Ween..

tu la..aku mmg bnci gila crita ni tambah2 part romen2..kalau crita horror lain da romen takpa plak..
hahahahhaha...

tang ada ank aku takleh trima..isshh!

Linglung berkata...

kahkahkah! chucky yg 1st tu ok lagi..dah sambung2 lain tu merapik nak mampos dah..

Amira Amair The Poyos berkata...

Linglung..
tau takpa..aku rasa cm nak sula ja pengarah ngan pnulis skrip dia..
heee!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!