Selasa, Mac 22, 2011

ENTRI YANG BUAT AKU RASA NAK TERMUNTAH,SENAK PERUT,RASA NAK TERBERAK,DADA BERDEBAR-DEBAR,SERONOK,RUNSING,SERABUT,MACAM TAK PERCAYA,MACAM-MACAM ADA..!!

Semalam kakak Incik Bachok bagitau aku yang perangai Incik Bachok lebih kurang macam Gu Jun Pyo dalam drama bersiri Korea, Boys Over Flowers.Lebih senang macam watak Dao Ming Si dalam drama Taiwan Meteor Garden takpun macam watak Tsukasa Domyouji dalam drama bersiri Jepun,Hana Yori Dango.
Hahhahhaa...ketiga-tiga watak ni karektor yang sama la..dah lain-lain negara buat,jadi nama dengan tajuk cerita lain-lain la..Deyyy!! apa aku melalut ni??!!!

Lepas ja aku aku baca ayat kakak Incik Bachok tu(kami chatting..jadi kena tulis baca..takkan dengar plak..dengar untuk bercakap..ok! sekali lagi aku melalut),aku terpikir kejap..cuma imbas balik watak-watak tu dan yela...betul la...sama la...perangai memang sama..Walaweyyy!! betul sama dengan ketiga-tiga karektor tu la..Dari segi perangai la..kalo yang kaya anak jutawan gila babeng tu tak la..Dari segi perangai ja..

Panas baran,Ego,Manja(wuhuuu!!!),kuat cemburu,pendiam,tak boleh orang lelaki lain tengok aku(macam la aku hot sangat),macam nak kontrol aku tapi tak boleh kontrol aku(aku tergelak disitu yaa,jangan harap selagi kau bukan laki aku..hahha...),mudah risau pasal aku,suka ushar aku bila aku bercakap..gelak..makan..bawa kereta..sembang dengan orang lain,nak yang perfect ja..tak boleh comot-comot(aku comot,so what?) dan dia pernah bagitau aku yang buat aku rasa oh!!...

"I tak boleh orang sentuh barang yang I sayang,ambil barang I dan akan jaga barang I sampai bila-bila..Siapa cuba ganggu barang I,siap la..I tak peduli I ada kat mana,kawasan mana..kalau I naik angin..habis la.."

Ok..walaupun time tu dia bercakap sambil pegang jam tangan dia yang dia pakai sejak dari darjah 6(woo..lama tu) tapi aku tau dia merujuk pada aku..

Kalau aku tengah jalan-jalan dengan dia..tiba-tiba ja dia tarik tangan aku,(kami kalau keluar tak pegang tangan..heee!) secara kasar,cengkam lengan aku dengan kuat samapi rasa macam nak putus ja urat lengan aku dan jalan secara laju-laju sampai aku rasa macam aku nak terjatuh ja..tu maknanya ada sumthing wrong la tu..huhuhuhu..Kadang-kadang kalau kat tempat sesak dengan orang ramai..dia akan berjalan di belakang aku sambil tolak-tolak badan aku supaya jalan lebih cepat..Ceh!! orang ramai..takkan nak redah macam tu..tah pape kan?


Jadi ketiga-tiga watak ni memang ada persamaan dengan Incik Bachok serba sedikit la...

Jadi kalau jadi pasangan kepada spesis ni tak kira la bini ka.kekasih ka..tunangan ka..kena kuat semangat,kena banyak sabaq..kena berani..kalau tak..tak kekal lama..

Dan aku rasa aku punya perangai macam watak heroin kepada ketiga-tiga karektor ni plak..San Chai..Jan di dan Makino Tsukushi.Hahahhahahahahhahahahhahaha...
Cuma kalau depa tu versi hot dan cute..aku versi debab..hahhahahhahahahhaha...Dao Ming SiGun Jun Pyo


Tsukasa DouyomjiIncik Bachok

Ketiga-tiga watak mempunyai wajah tang seiras kecuali Incik Bachok..hahahahahhahahhahahhahahhah...

Semak perut aku tetiba ja dok bercerita pasal Incik Bachok..Plezz!!


Tiada ulasan:

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!