Rabu, Mac 23, 2011

NAK TERKELUAQ TEKAK AKU RASA

Masa aku tengok video ni tadi..rasa macam rahang aku nak terkeluaq ja..hahahhahahaha

Gila hebat makhluk bernama ular nii..Besaq mana pun habuan dia..relax ja telan..huhuhuhu

4 ulasan:

Dark Half berkata...

tapi tak penah pulak tengok rahang ular terkoyak ke, terjammed ke tgh syok2 menelan tu kan?

Amira Amair The Poyos berkata...

Dark Half..

tu la..Aku dok agak mcm nak koyak ja..
tapi tak terkoyak pun..

Dark Half berkata...

kalau aku ada kat situ, nak je aku tolong...tolong torehkan mulut ular tu..muehehe..time tu sure dia x bleh patuk aku nye..

Amira Amair The Poyos berkata...

Dark Half..

Huii..ganaihnya ko..
hahah

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!