Jumaat, Mac 11, 2011

MALAM SATGI

Malam satgi aku nak bertolak pi Terengganu.Kalau nasib baik..kalau hotel aku ada wireless boleh la update blog.Kalau tak..kena tunggu sampai balik la...Nampaknya aku kena buat balik broadband ni..senang nak pi mana-mana nanti..huhuhuhu

4 ulasan:

Dark Half berkata...

hang nak p makan angin kaaa? haa...mesti nak p jumpa cik bachok hang kan?

cam cik kiah radio lak aku..kah3

Amira Amair The Poyos berkata...

Dark Half..

Incik Bachok keja la..
aku pi cuti2 ngan family maaa..
Incik Bachok hari2 jmpa..hahahhaha...Dia kn dok Penang jugak.

Bijen M. berkata...

Kite tengok telor penyu.

Amira Amair The Poyos berkata...

Bijen M..

takdan nak tengok teluq pnyu aaihh..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!