Khamis, Mac 31, 2011

NAK TIDOQ PUN MASIH PIKIAQ HAL KERJA

Macam mana rasanya bila kita ada kat rumah,nak tidoq..tapi masih dok pikiaq hal kerja..dok pikiaq apa yang kita kena buat esok..

Arrgggghh!!

Sekarang aku ada masalah ni la. Demmm!!
Argghhhhh!!!!


Arggghhhh.!! ceq pun sama la Miss Poyo oiiii..time bercuti pun ceq dok ingat dialog filim ni..Argggghh!!

2 ulasan:

Bijen M. berkata...

Try rendam kepala dalam besen dalam 5-10 minit.
Jangan angkat, trylah.
Try try.

Amira Amair The Poyos berkata...

Bijen..

tu cara nak bg mampus..
hahahahahahhhaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!