Jumaat, Mac 11, 2011

NAH..RASAKAN PUNGKOQ AKU..!!

Malam tadi,apa yang tak kena dengan Aloyah taktau la..Tiba-tiba ja lari mai tidoq kat bilik aku.Jadi pagi tadi,alarm hanset aku bunyi tanda pukul 6 pagi.Jadi aku gerak la Aloyah sebab dia nak pi sekolah..

"Woii..bangun-bangun..pukoi 6 dah.."Aku gerak Aloyah sambil baring..Baby yang tidoq diantara kami berdua pun da bangun dok jilat-jilat badan dia.

"Isshhh..orang tau la pukoi 6..satgi orang bangun la..!!"Marah Aloyah.Hamboiihhh!!

Jadi aku gerak lagi dia,tapi dia tak peduli jugak..Baby ushar ja gelagat aku gerak Aloyah..Ah! baby bukan tau apa..tau tengok ja..Tiba-tiba,Baby bangun..Dia terus melompat naik atas muka Aloyah lalu duduk atas muka Aloyah..Pungkoq dia betoi-betoi baik punya landing kat hidung Aloyah..hahhahahhahahaha..


"Cilaka punya kucing!!! pagi-pagi kasi aku marah!!!"


Hahahahahaha..terima kasih Baby sebab kerana hang,Aloyah terus bangun pi mandi..Hang paham aku noh..hahhahahhahahaha....

4 ulasan:

Linglung berkata...

tahi kucing adalah tahi paling busuk. bau bontot dia mesti juga busuk. hmm..

Dark Half berkata...

baca blog hang hari2 bleh biol otak aku asik nak tergelak jek..cam menonton rancangan raja lawak la pulakkk..hadoiii

kim salam kat baby. tahniah buat adik hang pasai berjaya bangon pagi. kekeke

Amira Amair The Poyos berkata...

Linglung...

tau xpa..betapa byknya suka duka aku bersihkan taik baby masa dia masih baby dulu..Busuk gila.

sekarang dia dah bsaq...masih tainya busuk..

Amira Amair The Poyos berkata...

Dark Half...

yang sebenarnya..aku tringin nak masuk raja lawak..tapi aku da pnyakit gmentar...kalau aku naik pntas...aku mntah ngn pengsan.sbb tu aku buat lawak kat blog ja..hahaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!