Jumaat, Mac 04, 2011

TIAP-TIAP TAHUN MINTA BENDA YANG SAMA

"Abah..Cikgu nak surat beranak abah,nak simpan bagi kat Putrajaya"Azhan yang tengah layan tibi tiba-tiba bersuara..

"Kepala bapak cikgu hang la...Aritu abah dah bagi kat Aloyah,nak apa lagi??"Angin elok abah yang tengah layan History Channe berubah jadi angin moonsun.

"Mana An tau..Cikgu yang minta..."


"Ni hang bagitau cikgu hang,aku lahir kat Congo,kalau dia mau.pi cari sendiri kat Congo!"
Dengaq ja abah kata macam tu,kami semua gelak...

"Ni yang cikgu hang dok minta tiap-tiap tahun benda ni semua,ingat aku kilang fotostat ka??dia nak buat apa...??"Soal abah lagi dengan muka serius.

"Dia kata nak buat banci.."Jawab azhan slow-slow.

"Haritu dah buat banci kat rumah,nak buat apa lagi??!"

"Dia kata banyak penipuan masa banci kat rumah dulu."

"Ni kalau orang tipu kat banci pun...bukannya depa bagi duit pun...@#$!%#% betoi la....lantak pi la orang nak tipu..kalau bagi duit takpa jugak!!"

Hahahahahahahahahahaha......lawak-lawak...

2 ulasan:

Dark Half berkata...

memang patut abah hang marah..kahkahkah

Amira Amair The Poyos berkata...

Dark Half..

Bapak aku mmg anti gia dgn cikgu zaman laaa.

Dia cakp cikgu zaman la jd cikgu bukan sebab minta..tapi sebab keja lain ssah dapat ja..hahaha...

Kesian cikgu yg lain trtempias sama..hahahhaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!