Isnin, Mac 07, 2011

I TAK SUKA NICHOLAS CAGE!!..., TAPI CEQ SUKA DIA!!!

Dalam banyak-banyak hero Hollywood yang ada kat muka bumi ni,aku rasa Incik Bachok paling tak suka sekali dengan Nicholas Cage..Beliau benci sungguh dengan Nicholas Cage sampai nak layan filem-filem mamat tu memang dia takmau..Malah beliau penah menyebut Hak tuii bila nampak poster filem lakonan Nicholas Cage..Kesian Nicho..apala salah hang noh kat dia..

Kalau nak dibandingkan dengan aku,memang minta gila dengan Nicholas Cage.Semua filem-filem dia aku dah layan dan yang paling aku suka sekali filem Con Air.Pasal rampasan kapal terbang oleh sekumpulan banduan merbahaya.Walau pun ada kawan aku cakap aku tak dak taste minat lelaki rambut botak kat depan dengan muka macam jambatan tak siap,tapi aku peduli apa?




Gua tak hensem,gua apa peduli?Janji gua dapat bini cantik import dari Korea baik punyerrr!!


Jadi,hari sabtu lepas aku keluar dengan Incik Bachok.Nak beli baju kat mak aku.Sebelum beli baju,kami nak pi tengok wayang dulu.Dalam hati memang niat nak tengok filem Drive Angry,filem terbaru Nicho.Tapi aku sengaja ja tak bagitau dia yang aku nak tengok filem tu..Sampai ja kat kaunter..






"Kasi tiket Drive Angry dua olang, seat bilakang sekali aaarrr"Kata aku kat budak laki cina jaga kaunter.Sekali aku tengok muka Incik Bachok..Muncung mulut panjang sedepa..hahahhahaha...Apa aku peduli..Janji aku dapat tengok Nicholas Cage..hahahhahahahha..







Filem ni banyak adegan ganas,lucah-lucah..banyak adegan dipotong,nak tengok pun tak puas..kena beli DVD jugak..baru betoi layan baik punya....hahahahaha

2 ulasan:

Bijen M. berkata...

Erk.
Nak kena beli DVD ni.

Amira Amair The Poyos berkata...

Bijen..

jgn beli DVD dia..tak elok utk tumbesaran otak hang...
hahhahhaa

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!