Khamis, Mac 03, 2011

SAKIT LEHER

AdOIII..

Lehiaq aku sakit la plak..kalau pandang kiri sikit ja rasa sakit gila..kena beralih sekali ngan badan..huduh gila la...huhuhuhuhuhuhu...

Aku syak mesti aku tersalah tidoq ni..huhuhuhu..

3 ulasan:

Penanggah berkata...

biaser ler skit leher.. bnyak sngat menggeleng.. aper lg.. antar ler masuk bengkel.. mana ler tau.. mungkin dianyer gasket kt tepi tengkuk tu dah bocor ker... atau timing belt dah putus.. huuhuhhuuu!!

Dark Half berkata...

aku nak request satu benda kat ang. bleh tak kasi pop-up komen box and kansel werd verifikesyen. lehiaq cek sakit gak..bukan pa, nak pokes,pokes baca entry ang

Amira Amair The Poyos berkata...

Penanggah..

Aku syak drive shaf aku bengkok ni..hahahahhaa..

Dark Half..

hahahahahhaa..ok2..request anda akan cuba saya layankan..hahahaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!