Jumaat, Mac 25, 2011

SILA KEMAS MEJA KO..

Tahun lepas,ada aku tilis pasal entri yang Mr.Eksekutif tegur aku supaya kemas meja aku sebab terlampau la semak sampai dia pening tengok meja aku..hahahahhahaha..Jadi aku pun kemas la..Tapi biasala..lama-lama dia jadi semak balik.Tapi walaupun semak dengan kertas kerja dan lain-lain barang tapi aku boleh tau kedudukan kerja atau report yang aku buat bila aku minta.Tapi tak payah kemas pun takpa kot..hahahahha..
Pagi tadi,Mr.Eksekutif masuk dalam bilik aku.Sambil pandang sekeliling..Dia senyum sambil kata..

"Sila kemas meja ko yer..Aku naik pening.."


hahahahhahahha..Tapi aku tengok ok ja pun meja aku...apa yang buat Mr.Eksekutif runsing aku pun taktau..hahahahha..










Biasa jek aku tengok meja aku..bos ni saja la....




Meja aku semak sebab bos jugak..kasi kerja banyak sangat..hahahhaha..

Walaupun aku sekarang bekerja di zaman milinium..,tapi aku rasa macam kerja dalam tahun 90an plak..hahhaha..Tengok la PC aku ni..tah zaman pak kaduk mana tah PC ni tercipta kasi kat aku..Tak kelazzzzz langsung..hahahhahaha...Sabaq mira sabaq...!!

3 ulasan:

Bijen M. berkata...

Tahniah ada PC boleh main belog.
Kah kah kah!

Amira Amair The Poyos berkata...

Bijen..

Yaa...trima kasih..!!
hahahha

Amira Amair The Poyos berkata...

Bijen..

Yaa...trima kasih..!!
hahahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!