Ahad, Mac 06, 2011

NAMPAK TELOQ,NAK KENTUT PUN SUSAH..INI MACAM PUNYA KETAT,INCIK ANWAR PUN MELELEH AIR MATA...

Zaman la ni,orang laki suka pakai seluar bawah kecik ketat gila...Ketat gila-gila sampai aku tengok depa macam susah nak berjalan..Ketat gila-gila sampai nampak teloq-teloq depa..Contohnya Noh Hujan...

Ko memang gajah jelmaan manusia betul la..!! sape suh lu ushar teloq gua!!

Bagi aku nak berfesyen macam mana pun takpala,sebab aurat orang laki lebih simple dari aurat perempuan(yeke?orang pandai-pandai sila tegoq kalau salah)..tapi jangan la over sangat ketat macam tu..Dah meragut kesucian mata aku tau tak..Orang laki selalu cakap cara perempuan berpakain sekarang ni memcabar iman depa,tapi macam mana plak dengan cara sesetengah lelaki yang berpakaian yang boleh meruntun iman perempuan..naya jugak tu...huhuhuhu...

Tadi abah aku buka rancangan Mentor kat TV3.Walaupun aku kurang setuju abah buka siaran tu,tapi aku diamkan ja sebab aku tau,kalau aku protes,abah mesti cakap camni..

"Aku yang bayaq bil Astro,aku punya suka la aku nak tengok apa pun,hang peduli apa.."

Jadi aku diamkan ja layan jugak..Bila tiba time protoge Noh Hujan masuk pentas menyanyi..Sekali lagi aku nampak teloq terbojol keluaq baik punya...Ya Alllah..memang mencabar iman aku betul la...samapi tertelan air liuq aku wa cakap lu...keluaq darah kot hidung dah ni...Sekali abah cakap..

"Ni spesis garik-garik suka la undi jenis-jenis macam ni punya stail ni..aku tengok pungkoq dia punya ketat,kentut pun tak mampu nak keluaq dengan elok kalau macam ni punya ketat..."

Hahahahahahahha...Nasib baik lepas tu abah buka siaran lain..kalau tak mata nakal aku ni baik punya layan tayangan free.hahahaahhaa...

Incik Bachok pun suka nak pakai seluaq stail macam ni..Macam nak belasah ja dia bila tengok dia pakai seluaq macam tu..Nasib baik dia ikut teguran aku supaya jagan pakai macam tu..kalau tak..Meleleh air liuq aku..hahahahhahahahhaa..Teruih ajak nikah la tu jugak.hahahahha


5 ulasan:

paranoid android berkata...

hang suka tngok teloq ka haha dasyat hang nih huhuhuh
apa kata release kt http://kepalaberat.blogspot.com
c u there....

Kaki Merapu berkata...

biaq betoi hang ni??adakah kaum perempuan akan tgk daerah itu??hahahahaha...sila ulas lebih lanjut...

Amira Amair The Poyos berkata...

paranoid android..


dah org tunjuk..aku tgk la..
hahhahaha..


kaki merapu..

mana da..tak teringin nak tengok..tapi dah nampak.ushar jela...hahahhahaha...

Dark Half berkata...

wakaka...bleh tahan gatai hang ni

Amira Amair The Poyos berkata...

Dark Half..

hahahahaha..kdg2 la...hahhaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!