Selasa, Mac 08, 2011

NAK BUKA AKAUN FACEBOOK??BIAQ BETOI ??

Tadi abah mai dok seblah aku sambil tengok aku layan internet.Lepastu abah tanya aku..
"Hang buka facebook ka?"

"Akak mana da facebook..."


"Betoi ka kalau dengan facebook kita boleh jumpa kawan-kawan lama kita balik?"

"Boleh la.."


"Nanti ada masa buat akaun satu kat aku."kata abah serius sambil layan History.

hahhahhahahhahahahaha...pulak dah...nak main facebook plak abah aku ni...Kalau buat,silap-silap facebook yang layan abah aku,bukan abah aku layan facebook..hahahhahaha..

2 ulasan:

Dark Half berkata...

tak lama lagi hang berebut pc plak ngan abah hang nak layan facebook..kekeke

Amira Amair The Poyos berkata...

Dark half..

aku rasa dia berebut dgn adik aku kot..hahahhaa..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!