Khamis, Mac 03, 2011

NUR KASIH THE MOVIE

Waaahhh...
Tak sabar rasanya nak tengok Filem Nur Kasih The Movie...
Dengar-dengar nak tayang 19 Mei ni...huhuhu...Lambat lagi tu....Lagu tema dah keluaq nii...
Kalau yang bersiri punya Yassin menyanyi sorang-sorang,yang fiem punya Yassin berduet dengan Tiz Zaqyah....




Hmmmm..boleh la tahan suara Tiz Zaqyah ni...hahhahah

Tambahan..Kita tengok trailer dia..manyak gempaq oooo..haiya!!!





Eiiii.ni buat jantung aku dupdap-dupdap bila tengok trailer dia ni.

4 ulasan:

Dark Half berkata...

benda yg paling aku suka dalam cerita ni adalah cinematografi dia...angle2 itu sungguh runtun2 jiwa.peh ayat!haha..

Amira Amair The Poyos berkata...

Dark Half..

Yala..betul2...salah satu yg buat aku mnat tehk cerita ni sebab cinematografi dia la..

Tiera berkata...

bess la sore tizz..ssuai ngan lagu yg ala2 nsyid..emm suspen jek trailr dia..adakah adam mati at d end..?oh tidak!

Amira Amair The Poyos berkata...

Tiera..

aaiiiippp...jgn buat spekuasi liar kata adam mati..

kalau dia mati,aku tembak mati khabir bhatia dengan mira musthapa..hahahhaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!