Jumaat, Mac 18, 2011

JAUH OOO BUNYI DIA..

Pagi tadi..tengah sembang baik punya pasal paksu dengan mak dalam bilik dia,tiba-tiba abah masuk bilik..

"Hari ni besday Aloyah...Nak beli kek dak?"Abah tanya.Aku dengan mak anggukkan kepala ja sambil fokus dok sembang lagi..

"Nah,amik duit ni..satgi hang pi kedai kek..beli..yang mana kurang hang tambah-tambah la..."Kata abah lagi sambil hulur duit kat aku.Aku pun amik la duit tu tanpa pandang muka abah.Masih lagi sembang dengan mak.Abah pulak dok bersiap-siap nak pi kerja.

"Paksu kata dia takmau pi.."Aku jawab soalan mak pasal paksu semalam.


"Apadia..?nak beli kat Secret Recipe?Sedapnyaa.."Tiba-tiba abah bersuara kuat sambil senyum..

Hahahhahahahahaha...lain yang orang cakap..lain yang dia dengar.hahhahahaha

2 ulasan:

Dark Half berkata...

aku rasa abah hang saja buat2 salah dengar

Amira Amair The Poyos berkata...

Dark Half..

aku pun rasa mcm ty gak.lain mcm punya senyuman..mcm usup antu kak limah balik umah plak senyuman dia..hahahahhah

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!