Ahad, November 14, 2010

BAGI KUCING MUNUM SUSU LAGI SUSAH DARI BAGI ANAK MANUSIA MINUM SUSU..

Tadi aku buat satu perkara yang keji gila yang tak patut dilakukan oleh manusia-manusia lain.
Masa aku tengah lepak baik punya tenngok tv petang tadi,tiba-tiba aku terdengar suara anak kucing menangis..meow--meow..meow..
aku syak anak kepada ibu yang baby jeles sangat tu yang berbunyi..so aku pun pi la kat tempat anak kucing tu diletakkan.Rupanya tinggal dia sekoq ja dalam kotak.Ibu dia sekali dengan adik beradiknnya yang lain hilang.Cilaka punya ibu,pilih kasih rupanya..menghilangkan diri bersama ank yang lain..ank ni ditinggalkan yeee..nasib baik yang dia tinggal ni bulu dia putih semua..kalau yang hitam semua tu..
fuuuuuuu..macam kucing minyak daa..

Aku yang panik taktau nak buat apa dengan kejinya telah pi ke rumah jiran aku.Aku ambik ibu kucing milik jiran aku yang tengah lepak bermain dengan anak dia kat luaq rumah jiran aku dan aku ikat kaki dia..then aku letak ibu tu dalam kotak anak kucing tu..nampak sangat anak kucing tu lapaq..dia hisap puting tetek ibu tu padahal tu bukan ibu dia.Yang ibu kucing jiran aku ni dok beronta-ronta nak lepaskan diri..
hahahahhaha..malang nasib hang kucing jiran..aku terpaksa ikat kaki hang..nanti hang cakaq anak kucing ni..hahahahhahahaha..mesti ibu kucing ni tak rela gila bila anak kucing lain isap susu dia.Tapi adegan ganas tu bertahan 15 minit sebelum ibu tu berjaya lepaskan diri lalu melompat mencakar muka aku..aAdooiii!!!

Inilah balasan yang aku terima..buat baik dibalas jahat..
huhuhuhuhuhu..

Oleh sebab Mirul kesian tengok aku,dia pun pi la kedai tolong beli air kotak susu dutch lady.
Aku pun dengan guna putik pengorek telinga tu..aku kasi anak tu minum..celup putik tu dalam susu yang mirul beli..sumbat dalam mulut dia..mula-mula dia macam takmau terima..apa kelas minum susu pakai putik korek telinga kan..tapi last-last dia terima jugak..lega..lepas dia hantam minum susu lembu..dia tidoq baik punya dalam kotak dia balik..

Sekarang..aku cadang nak beli botol susu kucing kalau mak dia tak balik..
huhuhuhu..

2 ulasan:

nur berkata...

la ye ke..kucing lagi susah nak bagi susu.. kambeng?..
btw.. follow u here
ALL IN ONE

Amira Amair The Poyos berkata...

Nur..
yala..mmg susah..
dah la mmekak..
kambing??
hahahahha..i tak penah bela kambing la bai..
hahahaa

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!