Rabu, November 10, 2010

BURUNG GARUDA VS ALIEN...AKU PILIH ALIEN LAGI..

Waahhh..
cadangan nak tengok cerita melayu klasik terpaksa dihentikan seketika bagi memberi laluan kepada filem Hollywood yang merapu dana tu..
Heeeee....

Layan Alien lagi bagus sikit kot dari layan burung garuda yang diperbuat dari patung..
hohohoho..

3 ulasan:

Linglung berkata...

cerita pa ni derr? kalau best sila rekemen kat gua..

Bijen M. berkata...

Burung Garuda cerita apa?

Amira Amair The Poyos berkata...

linglung...

lu nak cerita pa?garuda ka alien..
kalau garuda tajuk dia indera bangsawan..kalau lu jnis layan filem klasik..lu layan la..best oo..kalau dok zaman KRU..mesti canggih filem tu...
Kalu alien..tajuk dia it came from outer space II..tapi cerita hampeh..bg aku la..

Bijen..

tajuk dia indera bangsawan..kalau hg boleh layan filem klasik..hg mmg hebat..
hahahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!