Isnin, November 08, 2010

HANTU YANG CANTIK

Tadi aku taip perkataan hantu kat Incik Google..sekala terkeluar perkataan Hantuchova..
Hantu pa plak ni?mesti seram giler..mesti hodoh dari hantu jangan pandang belakang.Takpun lebih angker dari hantu mantra..aku pun klik la...
Tarraa...


Gua la hantu tu..
Nama minah niDaniela Hantuchova.Pemain Tenis untuk negara Slovakia..
Beliau adalah..ehhhh???
Apahal plak aku nak cerita pasal pemain sukan petang-petang ni?
Konfius-konfius!
Blah-blah..

2 ulasan:

Bijen M. berkata...

Nanti mati jadi hantu kot.
Ha ha ha ha.

Amira Amair The Poyos berkata...

bijan..

aku rasa kalau dia jd hantu sapa pun tak tkut..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!