Selasa, November 30, 2010

HITLER NAK KAWIN DUA PLAK DAH...

Tadi aku layan youtube.Terjumpa lagi video Hitler marah.
Kali ni Hitler marah sebab bini kedua dia tak datang masa akad nikah plak..hahahaha





Last yang tak tahan tu dia sebut Fasha Sandha..
Cisss!

Hahahhaha

2 ulasan:

Bijen M. berkata...

Ha ha ha.
Cilake!
:D

Amira Amair The Poyos berkata...

Bijen..

hahahaha..
memang cilake btul..
aku tak larat nak gelak..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!