Sabtu, November 06, 2010

MIMPI YANG SUMPAH AKU TAKMAU MIMPI LAGI DAH.WAHHH..TENSION-TENSION

Semalam aku mimpi serius gila..
aku tak pernah mimpi seserius tu sebab aku punya mimpi menjurus ke arah fantasi yang tah pape contohnya aku mimpi Incik Bachok ada sayap takpun mimpi abah aku ada kereta terbang.Takpun aku mimpi azhan pi sekolah naik bus terbang.Memang aku suka mimpi pelik-pelik macam tu..

Tapi semalam aku mimpi serius sampai aku bangun pagi rasa airmata kat pipi aku..
Gila serius menangis dalam mimpi..dasyat tu..aku kalau menangis dalam mimpi pun time mimpi kena ligan dengan hantuTime tu abah mesti mai bilik aku tengok aku dok terjerit-erit macam orang gila sawan.Lepas abah setel tnangkan aku dia terus pi tengok tv sebab dia kalau terjaga dari tidoq memang takleh tidpq balik dah..bestnya dapat abah macam aku..
hahahahhahahhaha..

Mimpi aku serius gila sebab aku mimpi aku kena kahwin dengan Ashkay Kumar padahal aku dah ada Incik Bachok.Laki aku skema gila dan baik gila nak mampus.Asyik buat muka innoncent sepanjang masa.Tension au tengok muka dia.benci gila aku.huhuhu..Lepas tu aku kena tinggal dengan mak mntua tiri sama ipar-ipar tiri yang perangai macam cilaka nak mampus..
Bayangkan betapa aku hari-hari kena perli-perli sama depa semua time laki aku pi kerja...(apahal plak aku jadi suri rumah ni padahal aku wanita bekerjaya sekarang..hahahahahahaha)

Jadi aku lancarkan perang sama depa sebab laki aku memang skema ngongek sayang depa padahal depa hari-hari kutuk dia..
Contohnya aku lawan breakdance dengan adik laki dia dan lawan masak dengan mak dia dengan Cheff Wan jadi pengadil(lihat disitu..masih ada lagi unsur merepak walaupun tengah serius..)

Tapi aku lupa pengakhiran mimpi aku..
Demmmm!!




Tang time Sunil Shetty tu muncul..
bayangan la Incik Bachok..
hahahahha...
macamm cilaka punya mimpi...


p/s:Lepas ni aku takmau tengok cerita hindustan dah leapas tidur..kena tengk cerita Hollywood balik bila nak tidoq..demmm1 Fobia gila!

2 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

walalala~

lain kali mimpi Shah Rukh Khan plak wei~

Padayappa ke~

kih3

Amira Amair The Poyos berkata...

ZARA..

Aku teringin gak nak mimpikan Shah rukh..tapi tak dapat pu..
wawawawawa

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!