Isnin, November 15, 2010

TAK LAWA PUN TAKPA LA...BANYAK JASA TUUUUU...

"kereta kancil akak I lawa..lawa dari Mira u..tapi boleh la berkawan nanti.."

"Hmmm..ok..."

"Kereta akak I laju.."

"Dia pakai enjin apa?"

"Enjin standard je..."

"haaaaaa....itu sudah tipu....!!!!"


"hahahahhahahaha..apa-apa pun kereta u buruk dari kereta dia..hahahahahahha"


Pasrah jela...huuuu!

2 ulasan:

Bijen M. berkata...

Dulu gua semangat nak convert Mira.
Last-last tak jadi.
Malas perabis duit.
Lepas ni nak cari kereta lain dah.
Ha ha ha.

Amira Amair The Poyos berkata...

Bijen..

lu banyak duit mau tukar baru..
gua kurang duit..
ejas mana yang ada jela..
hohoho..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!