Khamis, November 11, 2010

PROMOSI SECARA TIDAK SENGAJA

Owh..baru aku sedaq yang aku banyak menulis tentang Astro kat sini..
Rasa macam promosi beliau plak..
Astro..Ehh..Ananda..
you patut bayar I sebab promosi you punya barang kat sini juga..
huhuuhuhuhu..

Aku rasa baik aku tidoq..hujan makin lebat..takat tengok tv yang siaran macam tengok cd calaq..baik aku calarkan cd then tengok..apa punya tur..

Mari kita tidurrrr!!




Wei poyo!! hang promosi ka hang perlekeh aku??aku sebotaj tak boleh tengok siaran-siaran aku baru hang tau!! huh!!
P/S: Ada gak family aku yang kerja kat Astro..sorry nahh..hahahhahaha

4 ulasan:

Heidi Shafiq berkata...

potong! potong!

:P

Amira Amair The Poyos berkata...

Heidi..

potong apa tu?
hehehehe...

Penanggah berkata...

dulu pun gua promosi x sengajer microsoft.. last2 skrang gua ngan bill gates dah jd member kamcing.. ibarat aur dengan tebing katanyer...

Amira Amair The Poyos berkata...

penanggah..
ptut lee tanah kat kmpung lu berhektar-hektar..
bill gates bela lu rupernyerrr..
ciissss

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!