Rabu, Oktober 06, 2010

PEREMPUAN JIWANG

Salah seorang dari kawan baik aku yang kerja jauh nuuunn di selatan sana pernah tanya aku..

"Wan,hang dah ada kapel ka?"

Aku pun jawab..

"hala..awatnya...??"

Dia pun balas..

"Ala...tak rock la hang da kapel dah..hang jangan bertukar jadi perempuan jiwang sudah la.."
Dia buat muka sedih.

Nanti aku bawa hang jumpa Incik Bachok dan hang boleh tanya dia macam mana perangai aku sepanjang kapel dengan dia..suka berpoyo atau suka berjiwang..
Ok!

2 ulasan:

Amoi berkata...

keh3.

kwn ko tu laki ke perempuan?

Amira Amair The Poyos berkata...

kawan aku pmpuan..
lesbian kot..
ahaahhahhaa

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!