Khamis, Oktober 07, 2010

MAKAN BAYI..LEBIH TERUK DARI BINATANG!!

Aku taktau la apa nak jadi kat dunia zaman la,makin naju sebuah negara,makin teruk tahap IQ depa.Tahap kemanusiaan depa makin rendah,lagi teruk dari haiwan.
Ni la orang panggil Modern Day Cannibals..

Emel ni aku terima dari kawan satu syarikat dengan aku ,tapi aku taktau la dia dari TM negeri mana.Memang teruk la..
Bayi dorang boleh buat makanan dalam tin.Apa depa takdak benda nak makan dah ka??
Aku tulis balik apa yang kawan aku hantar kat aku..
Bodoh betul depa-depa ni..

How babies are tin stuffed in Japan
I am speechless! I knew about cats, dogs, snakes and frogs, but this is just another episode???

Dear God's people, I am forwarding this so that it can get to a larger scope of people. Spread this around so that we may destroy the work of the devil.













Aku dah la suka baby-baby ni..depa buat macam ni..walaupun baby tu dah mati..jangan la makan..tanam la elok-elok macam kita tanam orang dewasa.Mak pak baby ni pun bengong..
Silap-silap depa pun makan anak depa sendiri..
Yaaa Allah..memang dunia nak kiamat la..
benda pelik-pelik dah makin banyak..

4 ulasan:

Bijen M. berkata...

Dekat mana ni?
Bayi tu alien kot.
:D

Amira Amair The Poyos berkata...

bijan..

jepun maa...

alien..teringin makan alien ka?
hahahhaha

Amni berkata...

Erk? gila! tak de keje ke apa tu.. hoho..

Amira Amair The Poyos berkata...

Amni..

takde keja yang cari kerja wat benda-benda camtu tu..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!