Jumaat, Oktober 29, 2010

ADA JUGAK YANG KUTUK TULISAN AKU DARI BLOG YANG TAK GLAMER NI...JIWA KACAU BETUL LA..

Aku taktau mamat mana atau minah mana tah nama obe dengan tak malunya kutuk aku punya tulisan..Weeeeiii..aku punya blog aku punya suka la aku nak tulis apa..yang hang sebok2 apasal..hang tu kekurangan kasih sayang sebab tu la hang mai kutuk aku..aku tak kekurangan kasih sayang sikit pun macam yang hang kata..bukan kata kasih sayang..harta..agama..semua aku tak kurang..semua mak bapak aku kasi..adik-adik aku kasi..mak-mak sedara aku kasi..bapak-bapak sedara aku kasi..arwah tokwan aku kasi..tok-tok aku kasi..sepupu sepapat aku kasi..

Aku gedik..memang aku gedik..hang baru tau ka?Memang aku gedik dari dulu lagi..hang yang tergedik-gedik baca blog aku pasaipa..??baru baca satu tajuk dah berani kata macam-macam kat aku..
setahu aku..blog aku bukan blog kutuk orang..Dah tulis kat atas tajuk sana..segala mengenai dirinya..bukan poyo yang lain..aku cerita pasal diri aku la..Ada aku cerita pasal kutuk-kutuk orang..maki hamun orang?takdak kan..?nak kutuk orang pi blog artis malaysia la wei..kutuk la sepuas-puasnya kat situ..sapa pun tak sakit hati..

Aku tulis blog bukan nak cari pasal ngan orang....Aku tulis hal aku..tu pun salah ka wahai makhluk Allah bernama Obe..salah ka??
apala...
Jumaat-jumaat ni kasi aku marah..

P/S: Aku tak guna ayat lucah mahupun maki hamun semasa marah kan...tu orang kata bertamadun..
hahahhahahahhahahaa...

P/S 2 : Mesti lepas ni hang kata aku perempuan angkat bakul sendiri..hahahahhaha..

4 ulasan:

Obefiend Weiland berkata...

hmmm

i don't recall bitchslapping you in your own blog

seriously

are you sure you are talking to the real obefiend

please leave a link to the original bitchslapping so then i can continue with COCKSLAPPING you instead

then if cockslapping is still inadequate we can proceed to ass raping if you think that is the best course of action

please LULUSKAN ulasan ini.

yang benar

The Real Obefiend

Amira Amair The Poyos berkata...

To Obe..

Aku tau bukan hang yang cakap mcm tu kat aku..jgn risau k..

Entah Obe mana tah..mesti ada yang menyamar jd ko..org mcm ni mmg byk..

Sekian Terima Kasih.

Penanggah berkata...

itu menunjukkan lu ni ramai peminat.. dan lu nyer blog ni dicemburui oleh smuo blogger kt dunia ni termasuk blogger kat planet crypton.. cuma lu jer yg x prasan.. x per nt gua siasat siapo la obeonekenobe tu..

Amira Amair The Poyos berkata...

Penanggah..

tu la pasainya kalo blog dah glamer sehingga seluruh alam semesta ni..abis suma cmburui aku..
wakakakkakakkaka...

Ko nak siasat ka?bguih..kalo jumpa kasi sula satu kali..
wakakakka

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!