Isnin, Oktober 11, 2010

DITINGGALKAN

Hari ni aku buat tindakan drastik tinggalkan budak tu yang lewat lagi.Aku suruh akak tu datang terus rumah aku.Then aku terus pi kerja walaupun muka akak tu rasa serba salah.Dah jauh kami bergerak akak tu terima panggilan dari budak tu..
Ayat first yang terkeluar dari mulut budak tu ialah..

"Baru bangun tidoq ni.."


Kami tengok jam,dah pukul 7.45pagi!
Macam ni punya perangai nak tunggu dia lagi..
Please la..Aku tau hang dok baca blog aku..
Sila berubah sikit perangai anda ok!

Biaq la orang kata aku kejam ka,apa ka..
Janji aku buat benda yang betul.
Kalau dibagi muka..sampai bila-bila hang takkan berubah.


Satu lagi,abah aku dah tau perangai hang..
Dan abah aku dapat tau aku dah banyak kali lewat sampai opis sebab hang..
Dan abah aku sokong aku ajar hang dengan cara ni..
Sekian terima kasih.


P/S:Aku buat macam ni bukan sebab aku benci,tapi aku nak hang sedaq.Jaga sikit perasaan orang yang dok jaga perasaan hang selama ni.

2 ulasan:

4evr berkata...

mmg pon hang patut ditinggalkan sapa suruh lambt semacam..ingt ank menteri ke hape? ank raja pon xsmls hng!!!

Amira Amair The Poyos berkata...

4evr..
wah hang emosi gila..mcm hang pulak yg terkena..
hahahha

Hang marah aku ka?
hehehe

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!