Isnin, Oktober 11, 2010

KALAU DAH REZEKI

Seorang kawan aku,dari TM perak ada hantar emel kat aku.Katanya esok last dia dengan TM.
Dia dah berhenti.Jadi aku tanya dia awatla dia nak berhenti.Ingatkan dia nak sambung belajar sebab masa kami sama-sama kursus kat Taiping dulu dia ada bagitau aku yang dia nak sambung Diploma.Tapi katanya dia dapat kerja baru.

Kalau dapat kerja baru mesti la kerja kerajaan kan.Kalau kat swasta memang la tak berhenti melainkan kalau swasta pun Company tu kukuh je baru tak pikir banyak terus berhenti.
Dia bagitau aku dia dapat kerja kat SPP,sebagai pembantu tadbir kewangan.

Wahhhh..aku dua kali tau pi interview kat SPP.Satu sebagai pembantu makmal.Satu lagi sebagai Pembantu Tadbir dan Operasi.Tak dapat pun.Tapi dia yang sekali ja pi interview terus dapat.
Itula orang kata dah rezeki..

Fatihah..aku tau hang ada curi-curi baca blog aku masa kita kursus dulu..
Semoga berjaya yaa!!

2 ulasan:

hamzah ian berkata...

KO KEJE TM KATNE?

Amira Amair The Poyos berkata...

hamzah..
aku TM Pulau Pinang

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!