Isnin, Oktober 25, 2010

TOLONGLAH SEKAT NAFSU AKU YANG SATU NI..BANYAK LAGI NAFSU YANG AKU KENA JAGA NI...!!

Sejak akhir-akhir ni aku gila bershopping online la..gila betul sampai incik bachok pun dah mula tegur dengan cara aku aku guna duit aku secara berleluasa.hahahhaha...

Aku memang gila sangat sampai sebulan 2 3 kali gak la aku dok tranfer secara online duit aku ke akaun bank tokey-tokey butik ni..cukup 3 hari..baju sampai depan umah..
hahhahahahaaa..xpayah aku nak pi mall belek-belek baju..baju pun memang sama la dengan apa yang di ipload dalam blog depa..tu yang aku berani dok ber-online tu..

Ni Ida plak bagi blog baru..walawweeeehhhh...gila-gila baju dia ok gak..huhuhuhu...ni tangan dok gatai nak isi form ni..tahan ja ni..kalau aku isi ja form..abis la...
huhuhuhu..

Ya Allah..kau sekat la nafsu aku yang satu ni..huhuhu..

4 ulasan:

ijad berkata...

salam ziarah

Amira Amair The Poyos berkata...

Ijad..

ok..salam ziarah...

Tiera berkata...

ngeee...give me 5 mira!!! i loike it too...x mampu isi..cuci mata je..

Amira Amair The Poyos berkata...

Tiera..

nah amik ni!! Pap!!!
hahahahhaha..

lawa-lawa baju..tak tahan btul..
hahahhaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!