Isnin, Oktober 04, 2010

ULAR SENDUK BERANAK

Pagi tadi,sebelum aku masuk meeting,aku terima emel dari Kak Ain.Amboih..orang pagi-pagi hantar emel pasal kerja,Kak Ain hantar emel pasal lain.Pasal Ular Senduk beranak.Well,sebenarnya ni first time aku tengok ular beranak sebab sebelum ni aku hanya tengok ular bertelur,tu pun kat Animal planet,tak pun kat National Geografic.Bila aku tengok ular beranak ni,ternganga jugak la..baru aku sedar,..huhuhu..
Layan la Ular Senduk Beranak ni..


Tak guna punya manusia,aku berank korang ambik gambar.Nanti hanpa beranak,aku amik gambaq hampa plak..






Tang kemaluan aku jugak hampa fokus noh!! siap la..



Seekor dah terkeluar..



Mata Ibu ular yang boleh buat aku tak lena tiduq




Banyak ekoq jugak sekali ular ni beranak noh





























Sukanya orang ambik gambar saye!









Menyorok!!
Aku balas balik emel kat Kak Ain,aku tulis kat dia tak sangka ular ada kemaluan dekat hujung ekor dia..
Kak Ain jawab..
Kalau takdak kemaluan,camna dia nak romen..apala..
HUhuhuhuhuhuhuhu!









5 ulasan:

Tiera berkata...

mira..gmbaq2 ulaq ni hg amek kt mana.??unik noh ulaq branak..x pnah lg dgr...amazing..kat mlaysia ke?

Amira Amair The Poyos berkata...

Kwan se opis bagi la...kat Malaysia la..Tu la pasai..1st time tgk..terkejut jugak la.,.

Tiera berkata...

habes ulaq tu reptilia or mamalia..huhu..menarik ni

Amira Amair The Poyos berkata...

rasanya mamalia kot..sebab dia punya kes macam ikan paus jugak la..ikan paus kan beranak..

pelangi berkata...

eiiiii gelinyer...

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!