Rabu, September 22, 2010

SIBUK MENCARI KERJA

Encik Bachok dalam usaha yang bertambah gigih nak minta kerja dalam sektor kerajaan.Semua negeri kalau boleh dia nak apply kalau ada kekosongan kecuali Sabah ngan Sarawak la.Tu jauh sangat.

TaDi pun dia dok suruh aku contact akak dia,suh akak dia si Tiera yang comel Lote tu faxkan semua sijil-sijil dia yang tetinggal kat Kelate sana kat aku.
Huuuuu..banyak tu,taktau la berapa kena bayar.Cik Tiera Nur,nanti adik mu bayar balik yerrr..
Aku pun mengisi masa lapang aku mendownload borang-boranng minta kerja untuk dia dan mesti la untuk adik aku sekali,Si Mirul tu.huhuhuhu..

2 ulasan:

Tiera berkata...

woittt...mnyesakkan btol mamat tu..dah tau nk mtak keje..usong la sjil2 tu ke hulu hilir..huhu..ntii soh byr kt abg dia ye..dia y btngungjwb..huhuhu

Amira Amair The Poyos berkata...

ye cik tiera..dia mmg..td pn da marah die..awat tak bw smua sijil2 dia..tah pape kan..kita pu kalut sama..huhuhu..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!