Jumaat, September 17, 2010

Pirahna

Salah satu sebab abah aku takmau tengok cerita terbaru Pirahna ialah abah kata Pirahna tu macam kartun ja..
hahahhaha..
Besa la abah,dah teknologi makin maju..
tu yang jadi kartun tu..
hahahhaha...
Apa-apa pun Pirahna lama punya filem lagi best..Pirahna pun nampak real punya ikan..
huhuhu...

2 ulasan:

Tiera berkata...

mcm bess..nk nengok aritu..tp x kua agi..pegi tgk cter cats n dogs..huhu..

Amira Amair The Poyos berkata...

xpyah..mmg tak best...

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!