Jumaat, September 17, 2010

Mak dan Opera Mini

Mak asyik dok pandang Aloyah kuih lapis dan Mirul..Nampak macam teruja semacam ja bila dia tengok Mirul dan Aloyah main henset sampai tak pandang kiri kanan..

"Mak tengok la ni budak-budak main internet pakai henset ja..tak kena bayar ka?
Mak tiba-tiba bersuara.

"Tak payah mak..free ja pun.Senang mak,xpayah jadi macam kaklong,usung laptop merata"jawab mIrul sambil mata tak beralih tengok henset.Cisss,dan lagi kutuk aku..takpa..

"Tu ka?ni hampa boleh main facebook la ni?blog pun boleh ka?"Mak tanya lagi sambil buat muka teruja macam ciciwi dapat asam(menatang apa aku taktau,ayat abah aku ni)

"Betoi la mak..takkan nak tipu plak.."Aloyah pulak jawab pertanyaan mak..

"Ni guna pakai apa ni nak main semua ni?"mak soal lagi..

"ni pakai opera mini"jawab Aloyah lagi..

"Kalau macam tu hampa buh sat menatang opera mini tu kat hanset mak..mak pun nak tulis blog jugakkk"kata mak sambil lempaq hanset Nokia Torhlight dia kat Mirul..


Petang tu jugak pakat-pakat gelak sakan kat mak..
Punggah..punggah..

2 ulasan:

chentaMAYA berkata...

hahaha. mak ang wat lawak naa~

Amira Amair The Poyos berkata...

maya..tau xpa..dia mmg suka buat lawak slamber dia..
hahahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!