Khamis, September 23, 2010

GAJI TAK MASUK LAGI

Awat gaji tak masuk lagi ni???Dah la aku buat perjanjian ngan Maxis semalam.Depa buka balik talian aku,hari ni aku bayaq bil aku.Ni duit tak masuk lagi,macam mana aku nak online bayaq bil?tension betoi la...huhuhuhu..

2 ulasan:

Penanggah berkata...

bukan lu sorang jer tunggu gaji.. gua pun tengah pokai tahap cipan gak ni.. maner tidaknyer.. beraya seminggu abis RM2 juta siut..

Amira Amair The Poyos berkata...

gua yang abis sehari 1 billion lg tension..arrrgghhh!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!