Selasa, Februari 08, 2011

DUNGU TU MAKSUDNYA BODOH..BUKAN LA..DUNGU TU NAMA TEMPAT.ITU DUNGUN LA...ADA TAMBAHAN 'N' KAT BELAKANG..NI BETUL-BETUL EJAAN DUNGU.TAPI KAT MANA?

Hahahahahhahahahahha...
Lawak gila...Tadi aku try taip DUNGU kat google..
Sekali keluar..



DUNGU, DEMOCRATIC REPUBLIC OF CONGO.



Hahahahhahahahhaha...
Ada satu tempat kat negara Congo nama DUNGU..
Dungu ialag sebuaH pekan yang terletak ni terletak di sebuah negeri yang bernama Haut Uele.


Cari sendiri tang mana kedudukan DUNGU



Adoilaa...macam-macam betul la....hahahahhahahahaha...

2 ulasan:

Kaki Merapu berkata...

waaaaaaaa...wei hg dah ubah kaler blog hg...santeeeeeekkkkkkk..tapi jgn ubah cara penulisan yg mantap gitu...teruskan usaha menulis sampai lebam...

Amira Amair The Poyos berkata...

Kaki merapu..

aku jemu tgk warna pink..kita ubah kaler lain plak..
wawawwawawwa..

gila hang lebam...

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!