Selasa, Februari 01, 2011

LOST

Dulu ku cukup minat layan drama bersiri LOST.Tak pernah tertinggal satu episod pun..Tapi tu la...makin lama ku makin ketinggalan sebab faktor kerja yang tak menentu.Lepas tu tak tengok lansung..Hari ni,bila aku tengok LOST yang dah sampai ke Musim 5,aku dah pening...
Huhuhuhuhu..Nampaknya aku memang kena cari DVD cerita ni la start dari musim pertama..
Pening nih!!!

Nak layan intro LOST episod 1 Musim 1 dulu..Nostalgia gila-gila laa...





Hhahahahahha...
Kecoh gila rumh aku masa tengok episod pertama ni dulu...
Gempaq j semua..ternganga-nganga tengok...
Tak silap aku time tu aku sekolah menengah lagi kot..Dalam tingkatan 4 or 5 macam tu la...

4 ulasan:

weengurl berkata...

wei..best ka crita lost ni..aku ada ras nak tengok..tapi tak tengok2 lagi...bagi skit rumusan crita ni

Amira Amair The Poyos berkata...

Ween..

Crit lost ni pasl besuah kapalterbng dari Australia ke Amerika tiba-tiba ja terhemppas kat sebuah pulau misteri..

Kapal terbang tu terbahgi dua..yng kita tengok ni kt bhgin ekoq punya penumpang..Ada stu lgi bhgin tk silap aku..tpi penumpng dalm stu lgi bhgian cerita depa ada tunjuk dlm musim ke brapa tah..tak silap aku la..

Lost ni kn banyk musim..

weengurl berkata...

adeh....brapa season dah ada?aku nk dwnload..

Amira Amair The Poyos berkata...

wEEN..

AKU TAK pasti la..mybe dah season 5 or 6 kot..aku pun tgk takat season 3 ja..tu pun byk trtinggal..lama-lama pastu hancussss..

hahahhaah

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!