Khamis, Februari 24, 2011

INI BUKAN ANGAN-ANGAN MAT JENIN

Aku ni gila rasa tak sabaq ni pasai hal beli rumah tu..Bulan ni 3 atau 4 ni dapat la keputusan dia..Kalau berjaya Alhamdullilah..

Dulu Incik Bachok selalu gelak kan aku bila aku berangan-rangan nak beli rumah sampai berbiji-biji..kata dia aku ni suka berangan Mat Jenin.Kerja pun tak tentu lagi tetap ka dak..Tapi Tengok Incik Bachok..Ini bukan angan-angan mat jenin tau..Ni angan-angan sekali dengan usaha..hahhahahahahha..
Wah..rasa dupdap-dupdap..Kalau tak berjaya usaha lagi sampai dapat!!!

2 ulasan:

ctnorhatika berkata...

beli umah kt mn? klu mampu byaq ika pn mau jugak..huhu~..mau sgt..

Amira Amair The Poyos berkata...

Ika..

aku bli blah area Bertam Perdana kat KepalaBatas..Nama Cmpany Bertam Prperties..Dulu aku praktikal wat prjek kat sini..last2 nak bli umah kat sini plak..hahahahahha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!