Selasa, Februari 01, 2011

KERETA BARU DAN MAIN NOMBOR EKOQ

Esok aku akan ambil kereta Satria yang aku beli.Wah!! tak sabaq rasanya nak dapat kereta baru.Sebabnya ialah kereta ni dah hampir 100% bertukar,dah lulus PUSPAKOM lagi tu..
Jangan Jeles ya MIRA....hahahahahha..Jadi aku akan namakan dia MIVEC sebab sama macam MIRA ,body dia segala-galanya pakai MIVEC punya..Jadi tadi aku kol Mr Lim.Penjual yang menjual MIVEC kat aku..

"Mr Lim aaa..Itu keleta talak ada saman kan?"

"Haiyaa..Wan..lu jangan susah ati maa...itu keleta manyak clear maa...Kita sudah ulus(urus) semuanya..Lu cuma sambung bayar saja..Dont wolly la..."

Heh!! macam la aku nak percaya sangat cakap cina ni..Jadi aku pun mintak nombor plate MIVEC.Nak bagi Paklong aku cek tengok kot-kot ada saman ka..
Dia pun kasi la nombor plate tu..Pastu dia cakap kat aku..

"Wan aaa...lu amik no plate mau tikam ekor ka?main kuda-kuda punya nombot..hahahhahahahaa"

"Cibai lu Lim..."

"Hahahahahahha...wa saja joking-joking ma...lusa mau laya...selamat hali laya aa...hahahhaha"

Tah apa-apa bettul la mangkok ni..
Huhuhuhuhuhu...

2 ulasan:

Tiera berkata...

wetttt..hg pakai keta bru ka mira??dua2 pkai satria pa barang...

Amira Amair The Poyos berkata...

Tiera..

dak la..still pakai MIRA..
Beli bg adik pakai..dia gila stereng la ni..hari2 bw lari MIRA aku..beli lg satu..tak payah merebut..

Pakai sama apa salahnya..boleh join kelab SATRIA...

hahhhaha

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!