Sabtu, Februari 19, 2011

LAGI LAGI HAL KAHwin

Semalam aku dengan Incik Bachok bincang pasal hal kahwin lagi.
Wah..macam betul-betul ja nak bertunang hujung tahun ni.kalau jadi alhamdullilah la..aku bukan jenis nak kalut-kalut sangat..Tapi kalau betul..aku terima...huhuhuhuhu

Lawak jugak..kalau betul aku jadi tunangan Incik Bachok tahun ni..lawak aarr..
Macam tak percaya..hahahhahhahaha..

4 ulasan:

ctnorhatika berkata...

wahhh..jgn lupa bgtau la ye bl dh brtunang tu..hehe~

Amira Amair The Poyos berkata...

ika..


kalo jadi la..
tapi time kahwin baru aku jmput..
hohphoho

ctnorhatika berkata...

betui2..aku pn sma gak..org slalunya bertunang ni xjmput..
tp klu ika xmo bertunang lama2..sebulan ja..xmo tempuh dugaan byk2..huhu~

Amira Amair The Poyos berkata...

ika...

kami amik keputusan nak bertunang sampai 2 tahun..apa kes?

hahahha...

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!