Rabu, Februari 02, 2011

MARI MENARI BERSAMA MAK!!

Mak cukup suka tengok video ni..Ni aku tengh tulis ni dia dok layan bik punya tk berkelip-kelip.Aku rasa mak aku hari-hari pa dok layan video ni..







Aku syak mak aku mesti berangan menari ngan abah aku bila tengok video ni.Dan abah aku pulak teerpaksa melayan kerenah mak aku terlayan sekali.Ok la mak ku berangan camni dengan abah aku..Depa kn laki bini.Kalau aku tak sesuai la nak berangan macam ni dengan Incik Bachok plak..Kalau kami lakibini pun..aku rasa macam dua ekoq gajah menari plak..hahahhahaha..





Hok oloh..aku pun tak ingin nak samakan diri aku dengn hang..huh!!!

3 ulasan:

Bijen M. berkata...

Aku was-was nak klik Youtube tu.
Ha ha ha ha!

Tiera berkata...

peewiitt..tango!!

Amira Amair The Poyos berkata...

Bijen..

ko tak payah wei..kang hg malu2 kucing plak..hahahha


Tiera...

Skali sekala kita bertango!!

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!