Ahad, Februari 13, 2011

PAGI-PAGI LAYAN ORANG ASLI BERPERANG

Bangun ja pagi-pagi aku dengar riuh TV kat ruang tamu..
Cerita apa la yang abah aku layan pagi-pagi buta ni dengan bunyi pelik-pelik..
Aku pun la tengok..mana tau kalau best boleh layan sekali..
hahahhahahhahaha..

Pi tengok-tengok rupanya abah aku layan cerita ZULU...
hahahahhahahhaha....
Abah aku ni asal cerita perang ja..mesti layan..tak kira la perang apa pun..dia layan...
Perang orang asli pun dia layan..
hahahahhahaha..
Adoilaaa..lemah kepala lutut aku tengok..
hahahhaha..




Jangan main-main..orang asli kuat-kuat weeeii..
Ni kisah benar ni..depa filemkan balik..
Gila betoi..pakai serbu ja..lintang pukang askar British lari..
hahahahhahaha...

2 ulasan:

karl berkata...

cerita ni best gak la. aku pernah tengok

Amira Amair The Poyos berkata...

karl..

bleh la..kalau nak layan time borink..

huhuhuhu...

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!