Isnin, Februari 21, 2011

SAKIT LAGI..

Semalam,aku tidoq tak puas..asyik terjaga ja..taktau pasaipa..
Lepastu bila bangun pagi,tekak aku sangat sangat-sangat..Lidah rasa pahit..Hidung tak dapat detect bau apa-apa pun terbasuk bau kentut aku sendiri..hahahahaahaahahaha...
Teruk la kalau macam ni..Nak amik MC aku rasa macam malas plak..yela..bukan teruk pun..Tapi tu la..serabut jugak la ni..



Nak buat kerja pun takdak mood..Adoyai..

4 ulasan:

Linglung berkata...

manja sangat lu ni derr..

Amira Amair The Poyos berkata...

Linglung..

tu la..aku dah rasa aku ni manja sgt mcm anak kucing dah ni..
hahahhaha

Bijen M. berkata...

Tak lama dah ni.
Huahahahaha.

*Tak lama dah nak kawen.

Amira Amair The Poyos berkata...

Bijen..

Amboi hang..kira kawin ja noh..

kalau masin mulut hang..Alhamdullilah

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!