Rabu, Februari 23, 2011

GAJI LAGI..APALA..

Baru je check online Maybank aku..
Waaa....gaji tak masuk lagi...
Waaa...........

Apala nasib hamba ni..duit cukup-cukup sampai hari ni jaa...
kalau esok memang takdan dah..huhuhu...
Apala...apala..apala..

2 ulasan:

ctnorhatika berkata...

aku pun sama jugak mira..ni mntak2 la gaji ika dpt bulan ni..
stgi bos duk wt pedajai plak..
xbg gaji sbb nk benti..

Amira Amair The Poyos berkata...

Ika..

bs hg takleh wat cmtu..tu hak hg..kalo dia wat gak..lapor kat persatuan pkerja n polis..zaman la,macam tu ja nak ajaq majikan mcm tu..

PERINGATAN PENTING YANG POYO

Semua karya yang ditulis dalam blog in adalah hak milik pemilik blog ini.Sebarang tulisan yang ingin di-copy adalah diminta meminta izin dahulu dari pemilik.Sebarang pengopy-an yang diambil tidak meminta izin terlebih dahulu,pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang.



Gila serius la peringatan aku ni..

Huuuuuu!